Våre tjenester

Vi leverer det meste av tjenester innen betong- og forskalingsarbeid.

Grunnmur

Grunnmuren er selve fundamentet i ethvert bygg, og den må derfor settes opp med både god kvalitet og lang holdbarhet i tankene. Vi i Fagforskaling AS hjelper deg å sette opp ønsket grunnmur, med stort fokus på at den skal bli stående i mange år fremover.

Gulv/Dekke

Alle gulv trenger et bra gulv. Skal du ha gulv på grunn eller et etasjeskille i betong, er dette noe vi har god erfaring med. Vi i Fagforsklaing AS lever alt fra flat disset overflate til stålglatt flate med nødvendig fall.

 Vegger/Støttemur

Om du ønsker en støttemur i hagen/oppkjørselen eller vegger i betong, har vi i fagforskaling bred erfaring innen både synlige og ikke synlige vegger. Vi i Fagforskaling AS hjelper deg fra A – Å med å tilpasse veggen/støttemuren til dens formål.

Ringmur

Om du skal ha en ringmur kan dette utføres med både tradisjonell forskaling eller et ringmur-system. Et ringmur-system er ofte et smart valg da dette er et alt i ett produkt med isolering, forskaling og fasade. Dermed spares mye tid, uten at det går utover byggets kvalitet. Vi i Fagforskaling AS har god kompetanse innen ringmur og hjelper deg gjerne å finne riktig løsning.

Rehabilitering

Har du behov for rehabilitering av bygg, stiller vi gjerne opp. Vårt hovedfokus er løsninger som skal vare, slik at du unngår gjentatte rehabiliteringer etter hvert som årene går.

Spesialbestillinger

Har du et ønske om et bord, en benkeplate, en servant eller andre mindre spesialprosjekter? Vi i fagforskaling AS spesialtilpasser hver enkel jobb etter ditt ønske.


Råbygg

Har du behov for et mindre råbygg hjelper vi gjerne til. Ta kontakt for nærmere avtale.

Trapper

Liten betongtrapp foran inngangspartiet eller en større trapp mellom etasjer? Vi hjelper deg innen alt av betongtrapper. Ta gjerne kontakt for nærmere avtale.

Tidligere arbeid

Mer Informasjon Om Våre Tjenester?

Fagforskaling AS

Solbrå 2B, Hamar 2320
TLF : 94143834
E-post : hallgrim_saetervoll@hotmail.no